søndag 13. november 2011

Og plutselig var helgen over..

Gratulerer med dagen alle fedre der ute :)


Vi startet helgen med å reise hjem til foreldrene til datamannen. Og når vi er der får vi sove litt lenger, ungene blir dullet med og man kommer til duk og dekket bord :) Lille prinsessa ble så glad av å være der at hun satte i gang med trillingen på gulvet, mens prinsen lekte med alle de utallige bilene sine i vinduskarm-garasjen bestemoren rydder plass til hver gang han er der. Vi reiste fornøyde og uthvilte hjem :)

Dagen i dag startet med blide barn og en overrasket far som fikk presang, bolle og kaffe på sengen:) Datamannen hadde i farten glemt at det var farsdag, og var på vei opp når vi overrasket han, det var kjekt!! Så dro vi rett ut til søsteren min hvor det var en spent og blid 7-åring som møtte oss, hun inviterte på prompepute-frokost med masse godt brød og pålegg, og etterpå fikk vi både sjokolade og kake :) Prinsen ser så opp til disse kusinene sine, og han hadde nok tidenes morgen med prompepute og bursdagskroner :) Hun skulle feire med bowling senere og gledet seg masse!!

Etter bursdagskalas dro vi på spontanbesøk utpå landet, og fikk servert både pinnekjøtt, kjøttkaker, hjemmelaget dessert og farsdagskake :) Prinsen fikk sett tegnefilm og lekt med deres søte barnebarn, mens prinsessa stakkar ikke var helt i toppslag; hun har nemlig fått sin første tann! Tiden flyyyr! Denne helgen har det skjedd så mye med utviklingen hennes :) Det er så gøy!

Vi kan med andre ord si at det har vært en fantastisk helg fra ende til annen! Vi har knapt vært innom og byttet tøy og matet katten, men det er slike gode stunder som går i minneboken :)

Jeg håper alle dere som leser har hatt ei like fin helg som vi har!
Og god start på ny uke i morgen!


1 kommentar:

 1. Heisann:)

  Høres ut som en utrolig koselig helg og travel helg!
  Gøy å overraske pappaene!
  De små vokser som bare det, min lille klomp har fått 3 tenner nå!
  Gleder meg til neste treff!!!

  Klem Mari:)

  SvarSlett

Hvis du vil legge igjen en liten kommentar etter ditt besøk blir jeg veldig glad! :)