lørdag 26. november 2011

Kongleriket


Jeg fortalte dere ikke om når venninna mi dro meg med på en spontan konglejakt for en tid siden? Eller det vil si, hun dro meg med på trilletur med våre små prinsesser, mens jeg ble med for å jakte på kongler! :) Og gjett at jeg fant kongler dere, hele kurven under vogna var stappet når jeg kom hjem igjen :) Da var jeg lykkelig kan dere tro!


Jeg la konglene på kjøkkenbenken for å tørke de, men da kom det så mange rare småkryp kravlende på jakt etter noe å bite i, at jeg hev alle konglene i fryseren! Og hadde det ikke vært de krabbene som holdt på å spise meg levende, så hadde konglene blitt glemt! Krabbene skulle jo i fryseren, og da kom jeg på konglene! Det var lykke det!

Så nå er huset bekonglet, her er kongler til dekorasjon både høyt og lavt, på bord, i vinduskarmer og det ligger til og med noen på barnerommet! Nå gjenstår det bare å få frem adventspynten og stjerna til vinduet, advent kom litt brått på meg i år... Får sende datamannen på adventsjakt på loftet litt senere :)

Ha en fin første søndag i advent :)

2 kommentarer:

  1. Det er såå fint med kongler. Jeg kokte mine kongler for å få bort småkryp, det funket også veldig bra. Ha en fin søndag:)

    SvarSlett
  2. Koke d? Det har jeg aldri hørt om, men funker nok vel så bra det kan jeg tenke meg :) Kan prøve det neste gang jeg har vært på jakt :)

    Klem

    SvarSlett

Hvis du vil legge igjen en liten kommentar etter ditt besøk blir jeg veldig glad! :)