søndag 13. november 2011

Klarise gjør enda flere ting hun ikke kan..


Joda, jeg prøvde nok litt å imponere datamannen med "hvor flink jeg er" i denne dataverden, og var derfor sååå stolt når jeg kunne fortelle han at jeg hadde handlet på amazoon mens han var ute og kjøpte middag til oss i Amsterdam..
Jeg var ikke bare stolt over å ha fått til hele denne kontoregistreringen og betaling på nett osv, men jeg var i tillegg kjempe fornøyd med disse bildene jeg hadde bestilt, og planene for noen av jule og bursdagsgavene fremover var i boks!


Så når hentelappen lå i postkassa mi før helga, måtte jeg bare stoppe kjapt innom posten for å hente pakken før jeg startet på helgens besøksmaraton :) Pakken ble derfor liggende uåpnet i bilen i løpet av helgen. Jeg må ærlig innrømme at jeg løy når jeg etter å ha åpnet pakken og sto der forskrekket, sa at;
"Joda, jeg stusset litt over størrelsen på esken når jeg hentet den!" Datamannen så nemlig ganske raskt at esken var litt stor i forhold til disse A4-størrelse bildene jeg trodde jeg hadde bestilt!


For å si det sånn; bildene er på størrelse med plakatene Bergen Kino bruker!!! Hvem i alle dager ønsker seg en interiør-poster i den størrelsen??? Så nå er jeg tilbake til start med de gavene.. Mon tro om jeg nå lærer? Jeg burde jo kanskje sjekket litt nærmere før jeg bestilte, da hadde jeg nok sett at de oppga størrelsen i inches, og ikke i centimeter!!! Men det hjelper vel ikke å være etterpåklok nå, posterne er her og kostet meg jo i gunn mindre totalt enn returen til USA vil gjøre.. Får bruke de til gavepapir eller noe?


1 kommentar:

  1. Er deu gal!? Hvis du ikke vil ha de selv kan jeg love deg at det er mange der ute som vi ha slike kule posters! Ha et gavedryss eller noe! Ha en fin kveld

    SvarSlett

Hvis du vil legge igjen en liten kommentar etter ditt besøk blir jeg veldig glad! :)