fredag 4. november 2011

Endelig fredag eller?

Her i huset er fredagen kjærkommen, især for datamannen og prinsen som vet at de ikke trenger gå på jobb eller i barnehage neste dag.. Jeg for min del koser meg stort sett hele uka :) 
Jeg husker tilbake til den gang helgen var forbundet med ekstra soving og hvile.. ok, så har vi snille barn som sover til ca halv åtte om dagene, men det er jo en kjent sak at småbarn ikke gjør forskjell på hverdag og helg.. Her har vi løst det ganske greit med å bytte på å få sove litt lenger i helgene..

Utfordringen vår nå er at etter vi ble en familie på fire, har sengen vår en tendens til å fylles opp i løpet av natten, og vi finner oss titt og ofte liggende klamrende fast på kanten av sengen mens prinsen breier seg ut i midten med armer og ben som sekundvisere.. Ei venninne av meg sa så beskrivende her om dagen "150cm : 4 = ny seng!" Så jeg føyer herved ny seng på den laaange lista over ting jeg ønsker (og ikke egentlig trenger..) å bytte ut her i huset..


Nå venter gullrekka til litt deilig fredagskvelds, jeg har så snill kjæreste som lager pizza til meg nesten hver fredag skjønner dere! 
Er ikke jeg heldig?


Riktig god fredagskveld til dere alle, 
og sov godt i natt alle mine med-småbarnsforeldre!


Klarise


1 kommentar:

  1. Hihi, vi har seng på 160, og det er altfor lite til oss på fire på morrakvisten. Var veldig fornøyd med den vi har, untatt bredden, men typisk nok er den gått ut av produksjon, så vi må utsette en stund til mens vi leter.

    SvarSlett

Hvis du vil legge igjen en liten kommentar etter ditt besøk blir jeg veldig glad! :)