I helgen har jeg vært en riktig Albertine her i redet, har fått unna stort sett alle julegavene, strikket, pyntet og bare kost meg :) Nå er det siste innspurt denne uken før jeg tar med meg ungene nordover for hvite uker der :) Jeg gleder meg så utrolig mye til jul i år! :)
Jeg testet en ny brødoppskrift i helgen, og nå er julefrokosten berget, dette brødet skal jeg bake igjen! Oppskriften fant jeg i en katalog fra Home&Cottage, og jeg deler gjerne videre med dere:
2 dl havregryn
5 dl hvetemel
1 dl knuste linfrø
1/2 dl hakkede tørlede aprikoser
1/2 dl tranebær
1/2 dl gresskarfrø
1 dl grovhakkede hasselnøtter
2 ts natron
1 ts salt
500 gram yoghurt naturell
1/2 dl honning
1/2 dl tyttebærsyltetøy
Bland alt det tørre, ha så i yoghurt, tyttebærsyltetøy og honning og bland godt.
Smør en 1,5 liter brødform og hell i brødblandingen.
Stek brødet på 200 grader i 50-60 minutter.
Siste 30 minutter av steketiden har du aluminiumsfolie over brødet.
La brødet kjøle litt også er det bare å spise!
Her ser dere forresten det nye juleserviset mitt som jeg fikk hos datamannen i adventsgave, det er i allefall den offisielle versonen :) At han ble sendt ut med spesifikke instrukser om hva og hvor han måtte dra for å kjøpe det er ikke noe vi snakker om..:)
Ha en fin mandag alle sammen!
Looks delish nam nam ;) And love the plates too ;)
SvarSlett